About

Welkom op veravonk.nl. Een blog wat draait om fashion. Maar wie is de persoon achter veravonk.nl? Het is waarschijnlijk niet een grote verrassing als ik vertel dat het gezicht achter deze blog Vera Vonk is. Maar Vera Vonk is nog veel meer..

Naast dat Vera al 20 jaar op deze aardbodem rondhuppelt, woont zij al ruim 19 jaar in het moderne Almere. Naast dat ze erg veel tijd, geld (en liefde) steekt in het shoppen van mooie kleding, studeert zij ook voltijd aan Windesheim Flevoland. Ja, Vera is een logopediste in spé.

In 2016 is Vera de wereld van missverkiezingen binnengestapt en zij werd na haar eerste poging 1st Runner-Up Miss Teen of Flevoland. Afgelopen jaar besloot zij om weer een gokje te wagen en heeft zij de provinciale voorrondes gewonnen en werd zij verkozen tot Miss Intercontinental Flevoland 2017. Het gevolg hiervan was dat zij doorstroomde naar de nationale finale. Na vele activiteiten en na ontzettend veel inzet is zij uiteindelijk in de top 5 van Nederland beland.

Naast haar drukke leven als Miss en studente, doet Vera ook aan vrijwilligerswerk. Voor een jaar lang spreekt Vera elke maandag af met haar maatje. Dit maatje is een jonge mantelzorger. Het doel hiervan is om het maatje even uit de thuissituatie te halen en het kind echt even kind te laten zijn.

Na vier jaar te hebben geblogd op Sparkly Style werd het tijd voor iets anders. veravonk.nl is geboren..

Voor vragen of eventuele samenwerkingen kunt u contact opnemen via veravonkblog@gmail.com

Enjoy!

Lots of love,

Vera VonkEen reactie posten

Copyright © Vera Vonk. Design by Fearne.