About

Welkom op veravonk.nl. Een blog wat draait om fashion. Maar wie is de persoon achter veravonk.nl? Het is waarschijnlijk niet een grote verrassing als ik vertel dat het gezicht achter deze blog Vera Vonk is. Maar Vera Vonk is nog veel meer..

Naast dat Vera al 21 jaar op deze aardbodem rondhuppelt, woont zij al ruim 20 jaar in het moderne Almere. Naast dat ze erg veel tijd, geld (en liefde) steekt in het shoppen van mooie kleding, is zij werkzaam als logopedist.

In 2016 is Vera de wereld van missverkiezingen binnengestapt en hier werd zij 1st Runner-Up Miss Teen of Flevoland. In 2017 besloot zij om weer een gokje te wagen en heeft zij de provinciale voorrondes gewonnen en werd zij verkozen tot Miss Intercontinental Flevoland 2017. Het gevolg hiervan was dat zij doorstroomde naar de nationale finale. Na vele activiteiten en na ontzettend veel inzet is zij uiteindelijk in de top 5 van Nederland beland.

Sinds kort verdiept Vera zich ook meer in portret- en streetstyle fotografie. Haar portfolio is ook te vinden hier op deze website.

Na vier jaar te hebben geblogd op Sparkly Style werd het tijd voor iets anders. veravonk.nl is geboren..

Voor vragen of eventuele samenwerkingen kunt u contact opnemen via veravonkblog@gmail.com

Enjoy!

Lots of love,

Vera Vonk1 opmerking

Instagram

Copyright © Vera Vonk. Design by Fearne.