NEW IN | NEGIN MIRSAHELI X CLUSE

woensdag 8 november 2017


Ik heb nog nooit een idool gehad. Waarom zou ik tegen iemand opkijken die ik niet in het echt ken? Ik vond het altijd maar een raar iets. Maar nu, na twintig jaar heb ik dan ook moeten toegeven. Ik heb ook een idool. Namelijk Negin Mirsaheli. En ik kijk niet eens op naar het werk wat zij doet ( wat natuurlijk wel super cool is). Maar ik kijk vooral op naar wat zij heeft bereikt. Uit het niets heeft zij van haar eigen naam een succesvol en groeiend bedrijf gemaakt. Haar geheim? Elke dag kei- en keihard werken. En daarom is zij mijn idool.
Toen ik hoorde dat zij haar eigen horloge ging ontwerpen en uitbrengen in samenwerking met Cluse, moest en zou ik dit horloge bemachtigen. Mijn favoriete horlogemerk én mijn idool in een. Mooier kan het haast niet. En nu mag dit pareltje elke dag aan mijn pols hangen. I'm a happy girl! 
\


4 opmerkingen

Instagram

Copyright © Vera Vonk. Design by Fearne.