OUTFIT | A RAINY DAY

woensdag 25 oktober 2017


Het enige voordeel aan het regenachtige en koude weer, is dat ik zonder een verzonnen excuus op de bank kan liggen onder een dekentje en dat ik weer mijn heerlijke warme truien kan dragen. En toen ik deze trui zag liggen in de winkel, moest en zou ik hem meenemen. De 'mouwen-trend' zoals ik het even noem, vind ik namelijk echt geweldig. Een simpele trui of shirtje wordt zo veel leuker wanneer er iets bijzonders met de mouwen is. En nog een ander pluspuntje, hij is super zacht. En voor maar 13 euro, kon ik hem meenemen! I'm happy!Ohja, en natuurlijk ook héél veel liefde voor mijn broek van de Pull&Bear!

Wat vind jij van deze outfit?

Lots of love,

Vera Vonk

3 opmerkingen

  1. Ik vind de broek eigenlijk het leukste item van de twee! :) Aan de 'mouwentrend' moet ik nog een beetje wennen haha. Ik weet niet helemaal of dit voor mij weggelegd is.

    BeantwoordenVerwijderen

Instagram

Copyright © Vera Vonk. Design by Fearne.