OUTFIT | IT'S THAT TIME AGAIN, SWEATER WHEATER

zaterdag 14 oktober 2017


De dagen worden steeds korter en het weer verandert langzaam maar zeker naar koud en regenachtig. De dagen van urenlang achter elkaar op de bank liggen onder een zacht dekentje zijn weer aangebroken. Kopje thee erbij en Ru Pauls Dragrace op en niets maakt mij een blijere vrouw.
Maar als je dan toch de deur uitmoet, doe ik het dan ook gelijk goed in deze prachtige trui van de Pull & Bear.Ik kan niet meer zonder. Wanneer ik deze trui draag voel ik mij een super cute en zacht diertje. Ik kan het ook niet laten om iedereen even deze heerlijke stof te laten voelen. Zelfs wanneer de temperaturen nog meer dalen dan dat ze al doen, loop ik er niet koud bij. Deze trui houdt mij zeker weten gedurende de winter warm.

Wat vind jij van deze trui?

Lots of love,

Vera Vonk

3 opmerkingen

Instagram

Copyright © Vera Vonk. Design by Fearne.