HELLO TO A NEW BEGIN

woensdag 11 oktober 2017


Zachtjes zweven mijn vingers over het toetsenbord. Van binnen een kleine aanwezigheid van kriebels in mijn buik. En een bevestigend gevoel. Ja, het voelt weer als van ouds. Het voelt fijn om weer te bloggen. De idee├źn en inspiratie vliegen door mijn hoofd. Maar ook twijfels..Eindelijk heb ik de knoop kunnen doorhakken. Na vier jaar bloggen op mijn oude en vertrouwde plekje, neem ik nu afscheid van Sparkly Style en ga ik verder op mijn nieuwe site, veravonk.nl. Ik vind het spannend. Ik ben nooit goed geweest in afscheid nemen, en dit voelt als een erg groot afscheid.

Vera Vonk wordt moderner, stijlvoller en vol met fashion. Het is een moeilijke beslissing geweest, maar uiteindelijk is er nooit iemand slechter geworden van verandering (toch?)

Ik hoop dat ik jullie kan verrassen met een mooi plekje op dit grote internet.
Heel veel leesplezier.

Lots of love,

Vera Vonk <a href="https://www.bloglovin.com/blog/19126119/?claim=sha4r47fykp">Follow my blog with Bloglovin</a>

Een reactie posten

Instagram

Copyright © Vera Vonk. Design by Fearne.