FAVOURITES | INSTAGRAM

maandag 23 oktober 2017


Facebook, Twitter, Pinterest, Instagram.. Er zijn super veel social media platformen die door veel mensen worden gebruikt. Een van de populairste platformen is Instagram. En ja, Instagram is ook mijn favoriete social media platform.
Zelf ben ik volop bezig met Instagram en ben ik elke dag druk bezig om mijn account te laten groeien. Ook al ben ik er nog lang niet en is mijn account vrij klein, ik kan wel zeggen dat ik er trots op ben. Daarom hier een klein overzicht van een aantal foto's die op mijn Instagram te vinden zijn!
Wil jij mij volgen op Instagram? Dat kan! Je kan mij vinden onder, komt 'ie, @veravonk. See you there! :)

 

   
 

Heb jij tips voor een goede Instagram?

Lots of love,

Vera Vonk


3 opmerkingen

 1. Super leuke instagram heb je! Ik heb niet echt tips maar vooral doen wat je leuk vind en met plezier ermee bezig zijn <3 Toen ik dat deed kwamen er steeds meer volgers bij.
  Ik volg je!
  Liefs,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel voor je compliment! Ja, plezier hebben is natuurlijk altijd het belangrijkste, ookal vergeet ik dat af en toe nog wel is, haha. Ik volg je terug! X

   Verwijderen

Instagram

Copyright © Vera Vonk. Design by Fearne.